Acasă Actualitate Proba de traseu pentru permisul auto se va desfășura și în Fălticeni...

Proba de traseu pentru permisul auto se va desfășura și în Fălticeni potrivit unui ordin emis de prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat, vineri, că în condițiile în care din 16 mai vor fi delegați examinatori din alte județe pentru a susține examinări la proba practică în vederea obținerii permisului de conducere auto, prefectul Alexandru Moldovan a aprobat prin ordin două propuneri ale conducerii Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava.

Astfel, prin ordin s-a aprobat deschiderea unui punct de lucru în vederea desfășurării examinărilor la proba practică în municipiul Fălticeni, pentru perioada 16.05. – 17.07.2022.



Totodată, în aceeași perioadă, se vor organiza sesiuni suplimentare de examinare la proba practică, în zilele de weekend, în vederea obținerii permisului de conducere la categoriile și subcategoriile B, C, D și E, destinate candidaților care vor trebui reprogramați, la date ce vor fi comunicate opiniei publice în timp util.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version