Proxenet in Italia, saltat de politisti de la domiciliul din Dornesti


Intră acum și în grupul de

În Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Suceava a fost băgat un tânăr din Dorneşti ce era proxenet în Italia, urmărit internaţional la solicitarea Interpol Roma – Italia. Potrivit purtătorului de cuvânt al Curţii de Apel Suceava, Rodica Neagu-Dumitrescu, vineri, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava a înaintat Curţii de Apel Suceava propunerea de luare a măsurii arestării lui B. Ionuţ, pe baza semnalării dispuse în baza mandatului european de arestare emis de către autorităţile judiciare italiene.

„Mandatul european de arestare a fost emis de către Tribunalul din Mondovi, Italia pentru săvârşirea infracţiunilor de exploatare sexuală / exploatarea prostituţiei şi viol, fapte prevăzute de Codul penal italian. Persoana solicitată, în complicitate cu alte persoane, au obligat-o să se prostitueze pe C. C. I. exploatând-o în scopul prostituţiei şi ameninţând-o în mod repetat. Mai mult, persoana solicitată şi complicii săi au agresat-o sexual pe victimă forţând-o să întreţină relaţii sexuale cu toţi”, a precizat Rodica Neagu Dumitrescu.

Astfel, Curtea de Apel Suceava a dispus arestarea lui B. Ionuţ, împotriva căreia s-a emis la data de 20 iulie 2010 un mandat european de arestare de către Tribunalul din Mondavi pe o durată de 5 zile, respectiv de la 01.10.2010 la 05.10.2010, inclusiv.

Completul de judecată a stabilit un nou termen pentru judecare.


Intră acum și în grupul de