AJOFM Suceava anunță că organizează în Suceava, Fălticeni, Rădăuți și Gura Humorului, Bursa Generală a Locurilor de Muncă la care sunt așteptați și refugiați din Ucraina


Intră acum și în grupul de

AJOFM Suceava anunță că organizează vineri, 20 mai 2022, la Iulius Mall Suceava, parter zona centrală, începând cu ora 10, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. 

Evenimentul va începe la aceeași dată, ora 9, la Punctul de Lucru din Fălticeni, ora 9 la Casa Germană din Rădăuți și la ora 10 la Casa Culturii din Gura Humorului. 

În spațiul bursei, alături de angajatorii interesați în recrutare de personal,  vor fi organizate standuri de suport pentru persoanele cu diferite vulnerabilități de inserție pe piața muncii: tineri NEETs, viitori absolvenți ai promoției 2022, persoane cu dizabilități, refugiați din Ucraina sau din alte state terțe, anunță AJOFM Suceava.

De asemenea, cei interesați se vor putea înscrie la cursuri de formare profesională,  vor putea solicita consiliere pentru căutarea unui loc de muncă în Spațiul Economic European prin rețeaua Serviciilor Publice de Ocupare europene EURES, sau vor primi informații cu privire la antreprenoriatul social local și noutățile legislative din economia socială.


Intră acum și în grupul de