Sucevenii care s-au pronunțat privind extinderea Iulius Mall vor mai multe magazine, mai multe restaurante, dar și un parc și evenimente în aer liber


Intră acum și în grupul de

Mai multe branduri, mai multe restaurante, mai multe soluții pentru petrecerea timpului liber al copiilor și pentru un stil de viață activ, dar mai ales un parc și evenimente în aer liber, acestea sunt cele mai importante dorințe ale celor aproape 2.000 de locuitori care și-au spus părerea în cadrul consultării online „Dorinţele tale nu stau pe loc” privind extinderea Iulius Mall Suceava.

Compania  a transmis printr-un comunicat că sucevenii sunt cât se poate de activi din punct de vedere al implicării, conform consultării realizate de Iulius Mall, care a dorit să le afle părerea în legătură cu proiectul de extindere, prin care le sunt propuse nenumărate soluții pentru ca viața de zi cu zi să se desfășoare mai frumos și mai eficient.

Astfel, peste 2.000 de persoane au transmis ce-și doresc să le ofere extinderea pe platforma https://www.iuliusincomunitate.ro/extindereiuliusmallsuceava și le mulțumim pentru implicare. 

Iulius Mall Suceava este parte din viața orașului de aproape 14 ani, perioadă în care s-a modelat după nevoile locuitorilor din regiune. Proiectul de extindere pleacă, așadar, de la așteptările concrete din partea comunității de diversificare a serviciilor și soluțiilor de shopping și de petrecere a timpului liber.

Cele mai multe păreri au fost exprimate în legătură cu propunerile pentru shopping. Fie că este vorba despre fashion pentru adulți și copii, mass market sau exclusive, despre soluții pentru amenajarea locuinței, sport, cosmetice sau servicii, sucevenii au propus noi branduri pe care le vor aproape. Prin extinderea suprafeței de retail, Iulius Mall face loc mai multor magazine, ținând cont cât mai mult de ceea ce publicul își dorește.

După restricțiile din ultimii doi ani, sucevenii simt nevoia să socializeze, să petreacă timp împreună și să aibă parte de experiențe. Așadar, își doresc cafenele și restaurante, cu specific internațional, dar și facilități de divertisment, pentru copii și adulți.

Verde și evenimente – în topul dorințelor

Sucevenii s-au arătat foarte interesați și de soluții noi pentru un stil de viață activ, reiese din răspunsurile transmise. Astfel, mulți își doresc includerea în proiect a unui spațiu verde și diversitate de evenimente, inclusiv în aer liber. Sunt experiențe pe care Iulius Mall dorește să le ofere prin proiectul propus, care va integra o zonă verde, astfel încât numeroasele evenimente care se desfășoară acum în Iulius Mall să fie completate cu noi oportunități de entertainment, pentru toate categoriile de vârstă. Târguri și expoziții tematice, teatru, concerte, cinema în aer liber, campanii umanitare sunt evenimente de care sucevenii se bucură la Iulius Mall și pe care continuă să le dorească și de la proiectul extins.

Cea mai mare destinație de shopping și entertainment din nordul țării

După demersul de extindere, Iulius Mall va reflecta, în mare măsură, dorințele sucevenilor. Proiectul va fi cea mai mare destinație de shopping și entertainment din nordul țării  – 65.000 mp – și va aduce în oraș branduri noi, în premieră pentru regiune, dar și restaurante cu terase în aer liber și facilități moderne pentru petrecerea timpului liber și un mix de servicii.

Extinderea va adăuga 14.000 de mp închirabili, sub forma unui parc de retail cu acces direct din exterior și conectat cu mall-ul, iar alți 10.000 de mp existenți vor fi reconfigurați și reamenajați. Pe lângă noi branduri, atracțiile vor fi completate cu locații de tip drive-thru, magazine și servicii cu acces direct din exterior, inclusiv ale antreprenorilor și producătorilor locali, servicii medicale, dar și o zonă de relaxare și promenadă, cu restaurante și cafenele tematice și terase în aer liber.

Pentru iubitorii de natură și de experiențe inedite, odată cu extinderea va fi creată și o zonă verde și pietonală de 10.000 mp, o „scenă” ideală pentru evenimente în aer liber. Conectivitatea va fi facilitată prin lucrări de remodelare urbană, prin modernizarea intrărilor în proiect, a zonelor de acces pietonal și a conexiunilor rutiere. Nu în ultimul rând, complexul va putea fi accesat ușor atât cu mașina – parcarea urmând să fie extinsă până la 2.350 de locuri –, cât și cu bicicleta, existând facilități specifice și 800 de locuri dedicate, și cu transportul public.

„Extinderea este în stadiul de obținere a avizelor pentru autorizare, iar începerea lucrărilor de construcție este estimată pentru a doua parte a acestui an. De noile dorințe îndeplinite te vei bucura de la sfârșitul anului 2023, iar până atunci poți rămâne la curent cu evoluția demersului pe www.iuliusmall.com/suceava/extindere. Este timpul să faci loc pentru dorințele tale!”, a mai transmis compania.


Intră acum și în grupul de