Un bărbat din regiunea Cernăuți, prins în PTF Porubne-Siret înainte să intre în România cu 20.000 de dolari ascunși în mașină


Intră acum și în grupul de

Departamentul Regional de Vest al Serviciului de Grăniceri al Ucrainei a anunțat, sâmbătă, că a fost depistat un cetățean din regiunea Cernăuți care a încercat să intre în România prin PTF Porubne-Siret și să scoată din Ucraina valută nedeclarată.

Astfel, potrivit sursei citate, polițiștii de frontieră ai echipei Cernăuți împreună cu personalul vamal au oprit o tentativă de a trece ilegal granița cu 20 de mii de dolari americani.

Conform polițiștilor de frontieră ucraineni, vineri, 13 mai, la punctul de control Porubne a ajuns un autoturism la volanul căruia se afla un locuitor al regiunii Cernăuți în vârstă de 65 de ani care intenționa să iasă din țară.

Polițiștii de frontieră ucraineni au decis să efectueze o verificare amănunțită a vehiculului.

În urma verificării, polițiștii de frontieră și vameșii au găsit 20.000 de dolari nedeclarați și care erau ascunși într-o nișă pentru depozitare personală.

Șoferul nu avea niciun document prin care să justifice proveniența sumei și care să-i permită să scoată banii din țară.

Suma de bani, echivalentul a 585.000 de grivne a fost indisponibilizată urmând ca instanța să decidă asupra acestei sume de bani.


Intră acum și în grupul de