Accident Pătrăuți: Un autocar cu ucraineni a lovit o căruță care a virat la stânga după ce căruțașul nu s-a asigurat corespunzător. Căruțașul și soția lui au fost grav răniți, femeia fiind preluată de ambulanță în stop cardio-respirator


Intră acum și în grupul de

Poliția Suceava a stabilit că accidentul de duminică dimineața de la Pătrăuți s-a produs după ce căruțașul a virat la stânga fără să se asigure corespunzător.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisar șef Ionuț Epureanu, a precizat că duminică, în jurul orei 10:05, pe DN 2, un căruțaș ce se deplasa dinspre Dărmănești spre Pătrăuți, a efectuat viraj stânga pe un drum comunal fără să se asigure corespunzator și a fost acroșat de un autocar de Ucraina, care circula dinspre Cernăuți spre Suceava, efectuând o cursă regulata.

În căruță se aflau conducatorul și soția acestuia.

În urma accidentului a rezultat vătămarea gravă a celor două persoane din căruță, femeia fiind în stop cardio-respirator.

În autocar se aflau 10 persoane (9 adulți și un copil) și conducătorul  auto, toți de cetățenie ucraineană.

Niciunul dintre ei nu a suferit leziuni.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar apoi a fost condus și la unitatea medicală pentru prelevare probe biologice de sânge, iar căruțașului îi vor fi prelevate probe biologice de sânge la spital.

Calul de la căruță nu a suferit leziuni.

Traficul rutier în zonă a fost deblocat, iar circulația se desfășoară în condiții de normalitate.


Intră acum și în grupul de