Atletul dornean Alexandru Prâsneac, locul al treilea la Viena la Grand Prix Mid Summer Track Night


Intră acum și în grupul de

Atletul dornean Alexandru Prâsneac a obținut, sâmbătă, la Viena, locul al treilea la Grand Prix Mid Summer Track Night și a reconfirmat baremele pentru două campionate europene.

În acest week-end s-a desfășurat Grand Prix Mid Summer Track Night Wien unde CSM Dorna Vatra-Dornei a participat cu sportivul Alexandru Prâsneac.

De la plecarea din România sportivul dornean a mers cu gândul de a reconfirma baremul pentru Campionatul European U 18 Jerusalim -Israel și Festivalul Olimpic al Tineretului Europen Banska-Bystrica Slovacia.

Sportivul Alexandru Prâsneac a participat în cursa de 800 metri unde a obținut locul 3 cu timpul de 1m 55 s 29 sutimii și a reușit să obțină baremul pentru ambele competiții.

Cristian Prâsneac, antrenor-profesor CSM Dorna Vatra-Dornei a declarat că este încântat de evoluția lui Alexandru la acesta competiție de seniori, iar sportivul său, fiind junior 2,  a reușit un loc bun 3 cât și realizarea baremul pentru ambele compeții.

„Cred că această cursă a fost o cursă de experiență pentru el. Aș vrea să mulțumesc și celor care stau în spatele acestei performanțe, CSM Dorna Vatra-Dornei, Apa Bucovina și Hotel Dorna Vatra-Dornei”, a menționat Prâsneac.


Intră acum și în grupul de