Acasă Actualitate Atletul dornean Alexandru Prâsneac, locul al treilea la Viena la Grand Prix...

Atletul dornean Alexandru Prâsneac, locul al treilea la Viena la Grand Prix Mid Summer Track Night


Intră acum și în grupul de

Atletul dornean Alexandru Prâsneac a obținut, sâmbătă, la Viena, locul al treilea la Grand Prix Mid Summer Track Night și a reconfirmat baremele pentru două campionate europene.

În acest week-end s-a desfășurat Grand Prix Mid Summer Track Night Wien unde CSM Dorna Vatra-Dornei a participat cu sportivul Alexandru Prâsneac.



De la plecarea din România sportivul dornean a mers cu gândul de a reconfirma baremul pentru Campionatul European U 18 Jerusalim -Israel și Festivalul Olimpic al Tineretului Europen Banska-Bystrica Slovacia.

Sportivul Alexandru Prâsneac a participat în cursa de 800 metri unde a obținut locul 3 cu timpul de 1m 55 s 29 sutimii și a reușit să obțină baremul pentru ambele competiții.

Cristian Prâsneac, antrenor-profesor CSM Dorna Vatra-Dornei a declarat că este încântat de evoluția lui Alexandru la acesta competiție de seniori, iar sportivul său, fiind junior 2,  a reușit un loc bun 3 cât și realizarea baremul pentru ambele compeții.

„Cred că această cursă a fost o cursă de experiență pentru el. Aș vrea să mulțumesc și celor care stau în spatele acestei performanțe, CSM Dorna Vatra-Dornei, Apa Bucovina și Hotel Dorna Vatra-Dornei”, a menționat Prâsneac.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version