Prefectul de Suceava către candidații pentru permisul auto: Sperăm ca în două-trei luni să eliminăm decalajul între proba teoretică și cea practică. Ajutorul primit de la colegii din țară este singular în ultimii 32 de ani


Intră acum și în grupul de

Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a fost prezent, luni, la deschiderea sesiunii de examinare practică a candidaților în vederea dobândirii permisului de conducere auto, împreună cu examinatorii detașați de la alte servicii publice comunitare din țară.

Prefectul Alexandru Moldovan s-a adresat celor prezenți cărora le-a transmis că în urma demersurilor făcute de Prefectura Suceava, dar și cu ajutorul Direcției Generale Permise și Inmatriculări, precum și a conducerii Ministerului Afacerilor Interne, vor permite ca într-un interval de timp, de două-trei luni să fie eliminat decalajul actual între proba teoretică și proba practică a examenului pentru permisul auto.

„Această logistică, acest ajutor pe care îl avem acum, acordat de colegii din alte județe, este unul singular la nivelul întregii țări, în ultimii 32 de ani.

În același timp, vom face și demersuri pentru a acoperi resursa umană deficitară la nivelul examinatorilor din județul Suceava, astfel încât împreună cu instructorii școlilor de șoferi, să vă oferim un serviciu public de calitate. Sper că veți avea încredere că ne vom desfășura activitatea cu onestitate, vă doresc succes la examen!”, a conchis Alexandru Moldovan.


Intră acum și în grupul de