12 președinți de asociații de proprietari din Suceava din 65 care au organizat adunările generale au fost înlocuiți. Viceprimarul Lucian Harșovschi face apel sucevenilor să participe la ședințe


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a făcut, miercuri, un apel sucevenilor să participe la adunările generale  organizate de asociațiile de proprietari și să se implice în activitatea acestora, pentru că doar așa putând aduce schimbările pe care și le doresc.

El a spus că până în prezent doar 79 din cele 132 de asociații existente în municipiul Suceava și-au programat adunarea generală, la 65 dintre acestea a avut loc întrunirea, iar prezența cetățenilor a fost de doar 6,22%.

„Revin cu rugămintea de a organiza și a lua parte la adunările generale”, a menționat viceprimarul.

El a arătat că în cadrul ședințelor asociațiilor de proprietari au fost schimbați 12 președinți de asociație. Prezența cea mai mare a fost înregistrată la Asociația nr. J15 (75%), iar cea mai mică la Asociația nr.23+27, 32 de persoane din totalul de 2105, reprezentând 1,52%.

„Am participat la unele adunări și voi mai participa atât cât îmi va permite timpul, însă colegii mei din cadrul Serviciului Asociații de proprietari sunt prezenți la toate întrunirile și preiau principalele probleme”, a precizat Harșovschi.

El a subliniat că majoritatea dintre problemele locatarilor țin de scara blocului, de asociație și ulterior de primărie și de aceea prezența proprietarilor este foarte importantă.

Lucian Harșovschi a atenționat proprietarii că dacă nu au semnat convocatorul ședinței să se intereseze la asociație în legătură cu data adunării generale pentru că acestea nu se pot desfășura dacă nu au luat la cunoștință toți membrii asociației de proprietari.


Intră acum și în grupul de