Ion Lungu anunță că va face doza a patra de vaccin împotriva Covid: Mi-am făcut primele trei doze și nu am avut nicio reacție negativă


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că se va vaccina cu doza a patra de vaccin împotriva Covid și a menționat că încă nu a făcut boala.

El a arătat că în cadrul campaniei de vaccinare în centrele de vaccinare din municipiu au fost efectuate până în 13 mai, ultima zi de funcționare a acestora un număr total de 128.907 vaccinări din care 94.078 cu ser de la compania Pfizer, iar restul de la Astra Zeneca, Moderna sau Johnson&Johnson.

Ion Lungu a spus că a început campania de vaccinare cu doza a patra și că el este unul dintre cei care se va vaccina cu a patra doză.

„Mi-am făcut primele trei doze. Nu am fost bolnav până în prezent. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am avut nicio reacție negativă. Ca atare, probabil, săptămâna viitoare o să mă vaccinez și cu doza a patra”, a declarat primarul.

Ion Lungu a anunțat că pentru cei care s-au vaccinat în perioada 17 noiembrie 2021-13 aprilie 2022 au fost primite la casieria municipalității tichete de masă în valoare de 100 de lei pentru 1.416 persoane


Intră acum și în grupul de