Peste 750 de locuri de muncă sunt oferite la Bursa Generală organizată vineri în județul Suceava. Cele mai multe oferte de muncă sunt în Rădăuți


Intră acum și în grupul de

Bursa Generală organizată vineri, 20.05. 2022, de AJOFM Suceava este deschisă pentru toate persoanele interesate de un loc de muncă, fără limite de vârstă sau nivel de studii, iar solicitanţii rezidenţi în alte localităţi din judeţ, pot participa la bursa din Fălticeni ( sediu, ora 9), Rădăuţi (Casa Germană, ora 9) sau Gura Humorului (Casa Culturii, ora 10).

Potrivit AJOFM Suceava, Bursa din Suceava, la parterul de la Iulius Mall, va începe  la ora 10 și  va oferi un spațiu pentru interviurile cu angajatorii, alături de materialele promoționale ale firmelor participante, precum și un spațiu cu standurile informative și de suport: standul Tinerilor NEETs, standul Cursurilor de formare profesională, standul Economiei sociale, standul Direcției Generale Anticorupție, Standul EURES al ocupării în Spațiul Economic European, standul pentru Refugiați din Ucraina sau alte state terțe, standul pentru Persoane cu dizabilitați. 

Până la monitorizarea statistică din data de 18.05.2022 s-au înregistrat un număr de 759 de locuri vacante, după cum urmează: 278 posturi la Suceava, 75 posturi la Gura Humorului, 108 posturi la Fălticeni și 298 posturi la Rădăuți.

Angajatorii care au înregistrat participarea până la acest moment sunt în număr de 27 la Suceava, 11 al Gura Humorului, 21 la Fălticeni și 16 la Rădăuți.

Solicitanţii cu nivel de studii mediu sau profesional pot ocupa unul din posturile de tehnician echipamente de calcul, tehnician sisteme de supraveghere video, tehnician mecanic, tehnician hidrolog, contabil, electrician, mecanic auto, instalator, receptioner, ospătar, bucătar, patiser,brutar, lucrător comercial, agent asigurare, sofer, confectioner, operator la maşini cu comanda numerică, zidar, cele mai ofertante domenii de activitate pe acest segment fiind  construcţiile, restaurante și celelate domenii specifice HORECA.

Solicitanţii cu nivel superior de studii pot opta, până în prezent, pentru un post  de inginer cercetător în calitatea produselor alimentare, inginer automatist, inginer tehnolog, office manager, economist, programator, kinetoterapeut, manager de transport.

Solicitanţii care nu au nicio calificare se vor putea angaja ca îngrijitor spații hoteliere, manipulant, muncitor necalificat in construcții, ajutor ospătar, ajutor bucătar, lucrător în bucătărie, mai arată sursa citată.


Intră acum și în grupul de