Aproape 460 de suceveni au fost selectați în vederea angajării la Bursa locurilor de muncă organizată de AJOFM Suceava


Intră acum și în grupul de

Aproape 460 de suceveni au fost selectați, vineri, în vederea angajării la Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată de AJOFM Suceava în Suceava, Fălticeni, Rădăuți și Gura Humorului.

Potrivit datelor de la închiderea Bursei Generale în  judeţul Suceava un număr de 110 firme au oferit 956 de locuri de muncă, iar din cele 1.258 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă au fost selectate în vederea încadrării un număr de 458.

În municipiul Suceava un număr de 39 de firme au oferit 409 locuri de muncă și au selectat 150 de persoane, la Fălticeni un număr 27 de firme au oferit 127 de locuri de muncă și au selectat 113 persoane, la Rădăuți un număr de 19 firme au oferit 304 locuri de muncă și au selectat 105 persoane, iar la Gura Humorului un număr de 25 de firme au oferit 116 locuri de muncă și au selectat 90 de persoane în vederea angajării.

Purtătorul de cuvânt al AJOFM Suceava, Capverde Anca, a menționat că după ce se vor finaliza interviurile angajatorilor cu persoanele selectate, la o lună de la închiderea bursei, se vor publica datele finale referitoare la statistica ocupării Bursei .

„Semnalăm prezenţa angajatorilor din majoritatea locaţiilor bursei peste cifra confirmărilor, percepţie ce indică o creştere a cererii de forţă de muncă pe piaţa locală a muncii”, a precizat Capverde.


Intră acum și în grupul de