Parcarea de la Bazar a fost modernizată. Lucian Harșovschi: Parcarea are 115 locuri, iar de acum sucevenii pot parca ordonat și civilizat


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a declarat că un obiectiv important al municipiului Suceava, Centrul Comercial Bazar, unde mulți suceveni își desfășoară activitatea este în proces de modernizare.

El a spus că parcarea din incinta Complexului Comercial Bazar a fost modernizată, pietrișul a fost înlocuit cu pavaj, iar acum, aceasta însumează un total de 115 locuri de parcare, din care trei sunt destinate persoanelor cu dizabilități.

„Pentru a face aceste locuri de parcare a trebuit să relocăm anumite chioșcuri, să regândim o repoziționare a acestora și a ieșit această parcare unde sucevenii pot parca ordonat și civilizat”, a spus viceprimarul.

Lucian Harșovschi a menționat că în paralel se lucrează la încălzirea Bazarului astfel încât atât cei care vând și cei care vin să cumpere produse să aibă căldură în iarna care urmează.

„Se lucrează și la încălzirea centrului comercial, aceste lucrări fiind realizate pentru ca atât comercianții, cât și cumpărătorii să aibă parte de cele mai bune condiții”, a precizat viceprimarul.

El a mai declarat că vor mai fi și alte obiective de investiții care vor fi prezentate în perioada următoare.

„Nu ne oprim aici! Continuăm!”, a concluzionat Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de