Primarul Ion Lungu este încrezător că în scurt timp se vor semna contractele de execuție pentru Sala Polivalentă și creșa din cartierul Dealul Mănăstirii


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, marți, că a avut discuții la Compania Națională de Investiții privind începerea lucrărilor la Sala Polivalentă și la creșa din cartierul Dealul Mănăstirii.

El a spus că în ceea ce privește Sala Polivalentă există posibilitatea semnării contractului de proiectare și execuție după data de 26 mai 2022 când este prevăzut termenul final la contestația care se judecă la Curtea de Apel București.

În ceea ce privește creșa din cartierul Dealul Mănăstirii primarul a spus că a fost informat că dacă nu vor fi depuse contestații se va putea semna contractul de proiectare și execuție în prima decadă a lunii iunie.

Ion Lungu a mai declarat că a purtat discuții la Ministerul Dezvoltării în legatură cu depunerea de proiecte pe „Programul Termoficare”, reamintind că municipiul Suceava a atras cei mai mulți bani din acest program în perioada 2006-2021, circa 10 milioane euro, ceea ce a contribuit la reabilitarea a aproximativ 40% din punctele termice și rețelele de transport-distribuție din oraș.


Intră acum și în grupul de