Viceprimarul Lucian Harșovschi le-a vorbit studenților USV despre potențialul lor pe piața muncii  


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a participat, marți, la USV la o discuție cu studenții despre orientarea în carieră.

Harșovschi a spus că s-a simțit din nou student printre tinerii studenți din Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, cărora le-a vorbit despre parcursul său profesional, dar și despre piața muncii.

El a arătat că discuția cu studenții suceveni a fost o reală bucurie și că a apreciat interesul, entuziasmul și dorința de dezvoltare a tinerilor.

„Am avut o discuție liberă, le-am spus de parcursul meu, cu bune, cu rele, dar și cu învățăturile dobândite. Mai mult, am discutat și despre potențialul lor în ceea ce privește piața muncii, despre problemele cu care se confruntă, probleme a căror rezolvare sunt sigur că o putem găsi împreună”, a menționat Harșovschi.

El a felicitat organizatorii pentru acțiunile ce le întreprind prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava cu scopul de a ghida studenții în alegerile legate de începutul carierei, dar și consilierului de carieră Marcela Hurjui pentru invitația de a fi alături de ei în acest demers.

„Cu siguranță niciun drum nu este la fel, dar cu răbdare și perseverență putem realiza orice ne propunem!”, a concluzionat Lucian Harșovschi.


Intră acum și în grupul de