Strada Triajului din Burdujeni a fost reabilitată. Lucian Harșovschi: Este o stradă importantă pentru că face legătura între Calea Unirii și Piața en-gros


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat, luni, că lucrările de reabilitare și modernizare a străzii Triajului, din cartierul Burdujeni au fost finalizate.

El a spus că această stradă este importantă pentru că face legătura între str. Calea Unirii și Piața angro a municipiului Suceava unde foarte mulți suceveni vin să-și facă unele cumpărături.

Viceprimarul a arătat că strada are o lungime de 500 de metri, iar lățimea este de șase metri.

De asemenea, a fost reabilitat și trotuarul existent, iar pentru a proteja pietonii, se montează un gard de protecție.

Pentru acest proiect a fost modernizată o suprafață totală stradă de 3040 mp pentru care s-au folosit 292 de tone strat de uzură, 66 de tone de binder, s-a folosit geocompozit pe întreaga suprafață de stradă modernizată. Trotuarul a fost modernizat pe o suprafață de 508 mp pentru care s-au folosit 491 de ml de bordură mare și 368 ml de bordură mică.

Viceprimarul Lucian Harșovschi a precizat că tot în cartierul Burdujeni se mai lucrează pe str. Amurgului, pe str. Eroilor și pe str. Ecaterina Teodoroiu.


Intră acum și în grupul de