Cei doi lei care au scăpat din cușcă au fost tranchilizați. Primarul Bogdan Loghin: Perimetrul parcului Zoo este în siguranță!


Intră acum și în grupul de

Cei doi lei din Parcul Zoo din Rădăuți care au ieșit din cușcă au fost tranchilizați în incinta grădinii zoologice unde nu erau încă vizitatori, a anunțat primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin.

Primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, a declarat, joi dimineața, că în timpul igienizării cuștilor doi lei au părăsit accidental perimetrul acestora și au rămas liberi în parcul Zoo.

Potrivit lui Loghin imediat s-a activat planul pentru situații de urgență, perimetrul parcului Zoo fiind asigurat de forțele de ordine, respectiv Poliție, Jandarmerie și Poliție Locală.

Totodată, a fost chemat medicul veterinar Constantin Lazăr , care a tranchilizat ambele feline, leoaica la ora 9:32, iar leul după patru minute.

„Perimetrul parcului Zoo este în siguranță”, a spus Loghin.

Primarul și-a cerut scuze locuitorilor pentru disconfortul creat de mesajul RoAlert.

„Vă asigurăm că nicio clipă populația municipiului Rădăuți nu a fost pusă în pericol, mai mult, în acel moment, în parcul Zoo nu existau vizitatori”, a transmis primarul Bogdan Loghin.


Intră acum și în grupul de