DHL Express Romania a inaugurat oficial noul sediu operational din Suceava


Intră acum și în grupul de

DHL Express Romania a inaugurat noul sediul din județul Suceava, aflat în comuna Moara.

Sediul, care include și un centru de expedieri, este dotat la cele mai înalte standarde DHL.

Potrivit unui comunicat al companiei, dotările centrului vor ajuta la îmbunătățirea calității serviciilor oferite clienților din județul Suceava și județele vecine și oferă condiții de lucru premium pentru angajații companiei.

Investiția de la Suceava se întinde pe o suprafață de 520 mp, iar operațiunile de livrare și preluare sunt asigurate cu ajutorul a 5 rute zilnice.

Sediul este echipat cu benzi de sortare, coletele se încarcă direct în mașinile curierilor de pe benzile de sortare, ceea ce înseamnă un proces eficientizat de procesare a expedierilor care intră sau pleacă din țară.

Aceasta ajută la îmbunătățirea timpilor de livrare și preluare pentru expedierile internaționale, ceea ce reprezintă un câștig semnificativ pentru partenerii DHL din județul Suceava și județele vecine.

Totodată, birourile angajatilor sunt amenajate la cel mai înalt standard și asigură un mediu de lucru foarte confortabil și plăcut.

“Mediul economic din județul Suceava este unul dinamic și ne dorim să fim aproape de partenerii noștri de aici, oferindu-le cele mai bune opțiuni când vine vorba de servicii de curierat internațional, la cele mai înalte standarde de calitate . Vom continua să investim în România, ca parte esențială a strategiei noastre de dezvoltare.” a declarat Agnieszka Blas, Managing Director DHL Express România.

La deschidere au participat Agnieszka Blas, Director General DHL Express, primarul comunei Moara, Dzminschi Eduard Ferdinand, Mircea Mincovici, Director Operational DHL, Oana Mandicescu, Director Comercial DHL, precum și alți reprezentati DHL.

De asemenea, patru jucători de rugby din programul „Rugby pentru Toți” Gura Humorului, pe care DHL îl sponsorizeaza din 2017, în parteneriat cu Fundația Te Aud Romania, au fost prezenți la inagurare, în calitate de invitați speciali.

DHL este un mare susținător al rugby-ului la nivel internațional, dar și local, fiind Sponsor Oficial al echipei RC Gura Humorului.


Intră acum și în grupul de