Adolescenta de 16 ani, cautata de familie cu ajutorul politiei


Intră acum și în grupul de

De câteva zile, o adolescentă din Câmpulung Moldovenesc, plecată la unchiul său, este de negăsit. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, numele minorei este JITARIUC LENUŢA, are vârsta de 16 ani şi este domiciliată în municipiul Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava.

Semnalmente: înălţime circa 165 cm., constituţie atletică, ten deschis, cu pistrui pe nas, faţă ovală, ochi albaştri, păr şaten, cu breton purtat pe partea stângă. Ca semn particular are o cicatrice sub barbă, în parte stângă.

La data dispariţiei era îmbrăcată cu hanorac de culoare maro închis, pantalon tip camuflaj, în picioare purta pantofi sport Nike de culoare roşie, şi pe spate purta un rucsac de culoare roz.

În data de 09.10.2010 adolescenta a plecat din Câmpulung Moldovenesc la unchiul său din comuna Stamate judeţul Suceava. Sora acesteia, a ţinut legătura telefonic cu ea, stabilindu-se faptul că la data de 10.10.2010 minora dispărută a plecat de la domiciliul unchiului cu un Maxi Taxi până în municipiul Suceava. De acolo a luat o ocazie până în comuna Stroieşti unde autovehiculul cu care se deplasa a făcut pană şi de aici s-a întors în municipiul Suceava, în jurul orelor 20.00, după care nu a mai răspuns la telefon, nemaifiind găsită.

Persoanele care deţin date cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze 112 sau 0230/203165.


Intră acum și în grupul de