Viceprimarul Lucian Harșovschi anunță că a fost reabilitată strada Brădetului: Continuăm și pe strada Izvoarele Sucevei unde trotuarele vor fi construite până la limita cu Ipotești


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a anunțat, vineri, că au fost finalizate lucrările de reabilitare a străzii Brădetului și că în zonă se continuă cu lucrări de modernizare pe strada Izvoarele Sucevei.

„Strada Brădetului, cea care face legătura între municipiul Suceava și comuna Ipotești, aceeași care duce și către zona de agrement Tătărași, a fost reabilitată cu un nou covor asfaltic”, a spus viceprimarul.

De asemenea, trotuarele au fost refăcute cu pavaj, a spus Harșovschi.

El a precizat că municipalitatea suceveană va încerca, pentru un acces pietonal de dimensiuni adecvate, să continue lucrările și pe strada Izvoarele Sucevei, după ce se rezolvă problemele de proprietate a terenului, astfel încât, trotuarele să fie construite până la limita cu Ipotești.

Strada Brădetului a fost reabilitată pe 3.360 mp și s-au folosit 195 tone pentru stratul binder și 323 tone pentru stratul de uzură.

Pentru trotuare s-au folosit 992 mp de pavaj, 790 ml de bordură mare și 804 ml de bordură mică.


Intră acum și în grupul de