Noul manager al Spitalului Municipal Rădăuți este medicul anestezist Flaviu Sima. Primarul Bogdan Loghin: Mereu mi-am dorit ca această funcție să fie depolitizată și ocupată de un medic


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, a aprobat, luni, demisia din funcția de manager al Spitalului Municipal Rădăuți a lui Dan Vatră care urmează să fie înlocuit cu dr. Flaviu Sima.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Rădăuți, începând de marți, 21 iunie 2022, Dan Vatră nu mai este managerul Spitalului municipal „Sfinții doctori fără de arginți Cosma și Damian” din Rădăuți.

Demisia lui Dan Vatră a fost aprobată luni,  20 iunie, de primarul Bogdan Loghin.

Primarul municipiului Rădăuți a mulțumit lui Dan Vatră pentru întreaga activitate și a subliniat că nu a existat niciun element conflictual, dar că și-a dorit ca funcția de manager să fie ocupată de un medic.

„Mereu mi-am dorit ca această funcție să fie depolitizată și ocupată de un medic, pentru că ar fi cel mai în măsură să gestioneze o situație din domeniul sănătății. Acum s-a ivit ocazia și îmi pun mari speranțe în tânărul dr. Flaviu Sima, medic anestezist al acestei unități, care a stat în prima linie a pandemiei, într-o perioadă foarte grea pentru spital”, a spus Bogdan Loghin.

El i-a mulțumit managerului demisionar Dan Vatră pentru cum a gestionat spitalul.

„D-lui Dan Vatră nu pot decât să-i mulțumesc pentru întreaga activitate și să precizez, pentru a nu exista eventuale comentarii sau suspiciuni, că la baza acestei demisii nu a stat niciun element conflictual, ci s-a petrecut în condiții amiabile, în urma discuțiilor cu dumnealui”, a spus primarul.

Bogdan Loghin a urat succes noului manager al spitalului rădăuțean și a adăugat că așteaptă rezultate, pentru că este foarte mult de muncă.


Intră acum și în grupul de