Viceprimarul Lucian Harșovschi spune că se lucrează bine la asfaltarea Aleii Jupiter: Din strada pietruită, fără trotuare, va deveni o stradă asfaltată, încadrată de borduri și cu trotuar adiacent părții carosabile

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a declarat, marți, că municipalitatea efectuează lucrări de modernizare la infrastructura rutieră și în cartierul George Enescu.

„Suntem într-un stadiu avansat cu lucrările de asfaltare a străzii Aleea Jupiter, porțiunea care începe din fața magazinului Rombat și se termină la Biserica Sfântul Ioan cel Nou”, a spus viceprimarul.

Harșovschi a arătat că este o amplă lucrare de modernizare a acestei extensii, întrucât din strada pietruită, fără trotuare, va deveni o stradă asfaltată, încadrată de borduri și cu trotuar adiacent părții carosabile.

„Până acum s-a introdus rețeaua de canalizare pluvială, s-a turnat stratul suport de asfalt și s-a realizat ridicarea la cotă a capacelor de canal. În prezent se lucrează la montarea bordurilor, ulterior urmând a fi turnat și stratul de uzură”, a explicat viceprimarul.

Potrivit acestuia, finalizarea acestor lucrări va ușura totodată și accesul tuturor credincioșilor către biserica pe rit vechi Sf. Ioan cel Nou de la Suceava