Viceprimarul Lucian Harșovschi spune că se lucrează bine la asfaltarea Aleii Jupiter: Din strada pietruită, fără trotuare, va deveni o stradă asfaltată, încadrată de borduri și cu trotuar adiacent părții carosabile


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a declarat, marți, că municipalitatea efectuează lucrări de modernizare la infrastructura rutieră și în cartierul George Enescu.

„Suntem într-un stadiu avansat cu lucrările de asfaltare a străzii Aleea Jupiter, porțiunea care începe din fața magazinului Rombat și se termină la Biserica Sfântul Ioan cel Nou”, a spus viceprimarul.

Harșovschi a arătat că este o amplă lucrare de modernizare a acestei extensii, întrucât din strada pietruită, fără trotuare, va deveni o stradă asfaltată, încadrată de borduri și cu trotuar adiacent părții carosabile.

„Până acum s-a introdus rețeaua de canalizare pluvială, s-a turnat stratul suport de asfalt și s-a realizat ridicarea la cotă a capacelor de canal. În prezent se lucrează la montarea bordurilor, ulterior urmând a fi turnat și stratul de uzură”, a explicat viceprimarul.

Potrivit acestuia, finalizarea acestor lucrări va ușura totodată și accesul tuturor credincioșilor către biserica pe rit vechi Sf. Ioan cel Nou de la Suceava


Intră acum și în grupul de