Gheorghe Flutur, după discuții cu șeful CNAIR anunță că se vor reabilita tronsoane din DN 17, dar și că se reabilitează DN 29 A Suceava-Dorohoi și traseul Vicovu de Sus – Rădăuți


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marți, după întâlnirea pe care a avut-o cu directorul general al CNAIR, Cristian Pistol, la care a participat și directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Suceava că se vor reabilia în acest an tronsoane ale DN 17, dar și drumul național DN 29 A Suceava-Dorohoi.

Flutur a spus că s-a început modernizarea DN 17 pe tronsoane importante și i-a mulțumit directorului general al CNAIR pentru acest fapt.

El a menționat că important este că începe și reabilitarea drumului spre Dorohoi, DN 29 A.

Flutur a arătat că legătura cu Dorohoi este cu atât mai importantă mai ales că se discută deschiderea punctul de frontieră de la Racovăț cu Ucraina.

El a arătat că, de asemenea, urmează să fie reabilitat și drumul care leagă Vicovu de Sus de Rădăuți prin zona Gălănești pentru că și la Vicovu de Sus se deschide punctul de frontieră.

„Pe la Palma avem Marginea spre Putna și alte zone de modernizare. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a alocat destul de mulți bani Sucevei pentru modernizare”, a declarat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de