Surori contrabandiste (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Două surori bucureştence sunt cercetate de poliţişti pentru contrabandă. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Gabriel Panţiru, duminică, în jurul orei 15.30, cadre al Serviciului investigarea fraudelor – Biroul Fraude Vamale şi Contrabandă, cu sprijinul unui lucrător din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere, au identificat şi oprit în trafic pe Calea Unirii din municipiul Suceava, autoturismul condus de C. Alexandra, de 22 ani, din municipiul Bucureşti, care era însoţită de sora sa C. Georgiana, de 20 ani, tot din municipiul Bucureşti.

„Cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismului, în interior a fost găsită cantitatea de 6.260 pachete ţigări de provenienţă Federatia Rusă, Republica Ucraina şi Republica Moldova, cu o valoare de piaţă de circa 62.000 lei. În urma audierii numitelor C. Alexandra şi C. Georgiana a rezultat faptul că acestea au achiziţionat ţigaretele de la B. Vasile, de 38 ani, din municipiul Suceava, contra sumei de 30.000 lei, tranzacţia având loc pe raza oraşului Salcea, unde au şi fost depozitate ţigaretele”, precizează insp. Panţiru.

Întreaga cantitate de ţigări, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar autoturismul în cauză a fost indisponibilizat la sediul IPJ Suceava.

Pe lângă surori, poliţiştii îl cercetează şi pe B. Vasile pentru contrabandă, şi urma ca, în cursul zilei de 18.10.2010 să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava pentru dispunerea unei măsuri preventive.


Intră acum și în grupul de