Șapte medii de 10 la Bacalaureat în județul Suceava. Promovabilitatea înainte de soluționarea contestațiilor este de 73,7 la sută din totalul celor înscriși și de 76,7 la sută din totalul celor prezenți


Intră acum și în grupul de
FOTO: Libertatea.ro

Un număr de șapte candidați suceveni la Bacalaureat au obținut media generală 10 potrivit rezultatelor publicate de Ministerul Educației înainte de soluționarea contestațiilor.

Cei șapte candidați cu media 10 provin de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Suceava, Colegiul Național „Petru Rareș” din Suceava, Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Suceava, Colegiul Național „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți, Colegiul Național „Nicu Gane” din Fălticeni și Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului.

Un număr de 3643 candidați din județ au promovat examenul de Bacalaureat înainte de soluționarea contestațiilor din totalul de 4943 candidați înscriși, reprezentând un procent de promovabilitate de 73,7 la sută.

194 de candidați nu s-au prezentat la examen, iar doi au fost eliminați.

Procentul de promovabilitate este de 76,7 raportat la cei 4749 candidați prezenți la examen, fiind cu 5,6 la sută mai mare față de anul trecut.

Promovabilitatea este de 80 la sută pentru promoția anului curent.


Intră acum și în grupul de