Vicepreședintele CJ Niculai Barbă recomandă cazare în Bucovina posesorilor de vouchere de vacanță ce expiră în 30 iunie: S-au deschis noi trasee turistice, iar la Cacica și în întregul județ s-au deschis deja bazinele cu apă sărată


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele CJ Suceava Niculai Barbă invită persoanele care dețin vouchere de vacanță a căror valabilitate expiră în data de 30 iunie să facă rezervări în Bucovina.

„Voucherele de vacanță emise în 2019 și 2020 mai pot fi folosite până la data de 30 iunie 2022. Mai sunt, așadar, doar câteva zile în care se mai pot face rezervări cu aceste vouchere. Procedura este una extrem de simplă, persoanele care dețin aceste vouchere pot alege hotelul, pensiunea, vila, fac rezervarea și achită la recepțiile unităților clasificate sau pot apela la agențiile de turism licențiate pentru a achiziționa pachete turistice care includ, pe lângă serviciile de cazare, și masă, tratament balnear, unde zona Dornelor excelează, agrement, transport sau circuite în interiorul județului”, a spus Barbă.

Potrivit acestuia, județul Suceava deține cel mai mare număr de unități de cazare din Regiunea Nord-Est, fiind pe locul trei la nivel național.

El a subliniat că oferta turistică a județului Suceava este una deosebit de atractivă.

„Aș dori să mai menționez doar faptul că în ultima perioadă s-au reabilitat și s-au deschis noi trasee turistice, iar la Cacica și în întregul județ s-au deschis deja bazinele cu apă sărată”, a spus Barbă.


Intră acum și în grupul de