Strângere de fonduri pentru o elevă de clasa a șaptea de la Școala nr. 1 din Suceava ce are nevoie de 25.000 de euro pentru o intervenție chirurgicală urgentă


Intră acum și în grupul de

Elevii clasei a VII-a A de la Școala Gimnazială nr.1 Suceava, susținuți de părinți și de dirigintele clasei, organizează, miercuri, o acțiune de caritate pentru a o ajuta pe colega lor Diana Mihalache, care are nevoie urgentă de o intervenție chirurgicală la coloana vertebrală.

Conform organizatorilor acestui eveniment ce poartă titulatura

”UN ZÂMBET PENTRU DIANA!”, acțiunea de strângere de fonduri este organizată între orele16,00-17,30, la Școala Gimnazială Nr. 1 Suceava, de către elevii clasei a VII-a A susținuți de părinți și de profesorul diriginte Tamara Brutaru.

„Colega noastră, Diana Mihalache, are nevoie de o operație specială și foarte urgentă la coloana vertebrală care costă 25000 euro. Diana a încheiat clasa a VI-a cu media 10, chiar dacă în ultimii ani a fost foarte bolnavă, având diabet insulino-dependent și scolioză malformativă în S. Acum ea poartă corset, dar una din coaste îi atinge plămânul existând riscul ca acesta să fie perforat. Operația de urgență poate fi efectuată în București, la Brain Institute, o clinică privată care deține un robot performant cu ajutorul căruia intervenția chirurgicală poate fi realizată în siguranță și cu succes. Haideți să ne mobilizăm pentru DIANA! Orice donație este binevenită! Vă așteptăm în fața școlii, între orele 16,00-17,30! Mulțumim dacă distribuiți prietenilor voștri!”, precizează organizatorii.


Intră acum și în grupul de