Poliția Județeană Suceava primește trei aparate de testare a consumului de droguri de la CJ Suceava. Președintele ATOP, Tudor Plăcintă: IPJ Suceava deține acum doar două aparate de testare vechi și care dau erori


Intră acum și în grupul de

Consiliul Județean Suceava a votat, miercuri, alocarea sumei de 60.000 de lei pentru cumpărarea unui număr de trei aparate de testare a consumului de droguri și substanțe interzise care vor fi livrate Inspectoratului Județean de Poliție Suceava.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că trebuie să fie o prioritate combaterea consumului de droguri.

Președintele ATOP Suceava, consilierul județean Tudor Plăcintă, a declarat că ATOP Suceava își propune mai multe acțiuni pentru combaterea consumului de droguri și de alcool având ca parteneri în campanie IPJ Suceava, școli și licee, organizații studențești, medici, dar și Agenția Antidrog.

„Este important să acordăm acest sprijin  IPJ Suceava pentru că la această dată dețin doar două astfel de aparate de testare de generație foarte veche și care mai dau și erori. Pentru siguranța rutieră sunt foarte importante, dar și pentru evenimentele care se derulează în județ”, a spus Tudor Plăcintă.


Intră acum și în grupul de