Larisa Blanari este noul director general al Casei de Asigurări de Sănătate Suceava: Voi milita pentru servicii medicale de cea mai bună calitate, în siguranță și confort maxim


Intră acum și în grupul de

Noul director general al Casei de Asigurări de Sănătate Suceava este, de luni, consilierul județean PSD economist Larisa Blanari, a anunțat CAS Suceava.

Larisa Blanari a declarat că preocuparea sa de bază este să se asigure finanțarea activității spitalicești la nivelul cel mai apropiat de nevoile pacienților.

„Vom milita cu toții pentru servicii medicale de cea mai bună calitate, în siguranță și confort maxim”, a spus noul director general al CAS Suceava.

Ea a explicat că își bazează afirmațiile pe zestrea materială și umană a spitalelor din județ, dar și pentru că județul dispune de o rețea de clinici, laboratoare și cabinete medicale performante.

„Vom fi parteneri în a ne atinge aceste scopuri. Țelul și ținta mea în viată fiind locurile fruntașe”, a spus Blanari.

Larisa Blanari este dublu licențiată- în Litere, specializarea Limba și literatura germană/limba și literatura română, dar și în științe economie, specializarea Contabilitate și informatică de gestiune.

Ea are absolvit și un masterat în Psihologie politică și leadership în administraţie.


Intră acum și în grupul de