Politistii nu reusesc sa dea de proprietarii a doua biciclete furate


Intră acum și în grupul de

De aproape două săptămâni, în custodia poliţiştilor suceveni se află două biciclete pentru copii ce au fost furate, dar recuperate de aceştia, şi care nu sunt revendicate de nimeni. Potrivit IPJ Suceava, pe data de 09.10.2010, ora 16.30, pe B-dul. 1 decembrie 1918 din municipiul Suceava, din scara unui bloc, a ieşit un grup de minori care aveau asupra lor două biciclete, iar la observarea echipajului de poliţie, aceştia au început să alerge încercând să dispară printre blocuri.

Poliţiştii au reuşit să prindă doi dintre aceştia, de 9, respectiv 10 ani, ambii din comuna Şcheia, care aveau asupra lor două biciclete pentru copii.

La sediul poliţiei au fost chemate mamele celor doi minori, şi din cauza faptului că acestea nu au putut dovedi provenienţa celor două biciclete, s-a procedat la ridicarea acestora pe bază de dovadă.

În urma verificărilor efectuate în zonă nu s-a reuşit identificarea proprietarilor celor două biciclete, astfel că până în acest moment nu au fost identificaţi proprietarii celor două biciclete.

IPJ Suceava roagă persoanele ce au fost prejudiciate prin sustragerea de biciclete să se adreseze Poliţie municipiului Suceava, în vederea identificării deţinătorilor bicicletelor sustrase.

Cele două biciclete sunt pentru copii, una având inscripţionată marca „First Bike”, iar cealaltă marca „Pegas”.


Intră acum și în grupul de