Un ucrainean la volanul unui TIR cu remorcă, depistat în PTF Siret cu un permis de conducere falsificat


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat un cetăţean ucrainean care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere având însemnele autorităţilor ucrainene, fals.

Potrivit STPF Suceava, marți, în jurul orei 13.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean ucrainean, în vârstă de 32 de ani, conducând un ansamblu rutier format dintr-un cap tractor marca Daf şi o remorcă, ambele înmatriculate în Ucraina.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că permisul de conducere emis de autorităţile ucrainene, nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi conducere a unui vehicul de către o persoană fără a deţine permis de conducere.


Intră acum și în grupul de