VIDEO//Primarul Ion Lungu: Am demarat procedura pentru achiziția testelor pentru consum de droguri. Este o chestiune pe care o tratăm cu toată responsabilitatea


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că a fost demarată procedura pentru achiziția testelor pentru depistarea consumului de droguri sau de substanțe interzise.

„Sper ca într-o perioadă cât mai scurtă să se facă achiziția”, a spus Lungu.

Primarul a recunoscut că nu aflase încă despre apariția reclamelor ce au fost aplicate pe unii stâlpi din oraș pentru achiziția de droguri și că știa doar că într-o zonă a orașului erau pantofi sport atârnați peste cabluri care este semnalul că în respectivul perimetru se comercializează droguri.

„Este o chestiune cu care nu trebuie să glumim și o tratăm cu toată responsabilitatea. Dăm spriji Poliției Naționale Antidrog, Poliției Locale. Trebuie să facem front comun”, a spus Lungu.

El a menționat că l-a bucurat faptul că și Consiliul Județean a venit cu o inițiativă să cumpere trei aparate pentru depistarea consumului de droguri.

„Este o problemă pe care o tratăm cu toată responsabilitatea la nivelul autorităților publice și împreună cu Poliția Națională, cu Poliția Locală să putem gestiona acest fenomen”, a concluzionat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de