Poliția Suceava cere sprijin pentru găsirea unui bătrân din Vicovu de Sus și a unei femei din Boroaia. Ambii au plecat de acasă și nu au revenit


Intră acum și în grupul de

Poliția Județeană Suceava a făcut, vineri, apel pentru găsirea a două persoane care au plecat de acasă și nu au mai revenit.

În primul care poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a persoanei dispărute IONESI VASILE, de 80 ani cu domiciliul în orașul Vicovu de Sus, jud. Suceava care la data de 05.07.2022, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmentele bărbatului: Înălțimea de 1,70 metri, greutate de 60 kg, ochi albaștri, părul scurt, cărunt, fața ovală. Ca semn particular, prezintă o pată de culoare roșiatică de aproximativ 20 cm la nivelul gambei piciorului stâng.

Nu se cunosc detalii cu privire la articolele de îmbrăcăminte pe care acesta le purta în momentul plecării voluntare. Acesta obișnuia să poarte pe mâna dreaptă o mănușa din material textil de culoare neagră.

În cel de-al doilea caz poliţia desfăşoară activităţi de căutare şi identificare a persoanei dispărute ROMAN VIORICA, de 62 ani, cu domiciliul în Fălticeni, fără forme legale în sat Boroaia, care la data de 07.07.2022, orele 16.00 a plecat voluntar de la domiciliu.

Semnalmentele femeii: Înălțime 1,70 m, greutate 78 kg, față ovală, ochi căprui, păr de lungime medie, vopsit negru.

La momentul plecării de la domiciliu purta o pereche de pantaloni din stofă de culoare închisă, o bluză cu împrimeuri florale de culoare albastu iar în picioare purta pantofi de culoare mov.

Poliția solicită celor car dețin informații cu privire la persoanele căutate să apeleze la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.


Intră acum și în grupul de