Acasă Actualitate Administrația Militară Cernăuți dezminte afirmațiile șefului regiunii privind găsirea unei rachete rusești...

Administrația Militară Cernăuți dezminte afirmațiile șefului regiunii privind găsirea unei rachete rusești în lacul de acumulare Nistru: Este un rezervor de combustibil al unui avion


Intră acum și în grupul de

Șeful Administrației Militare Regionale Cernăuți, Serghii Osaciuk, a afirmat, vineri, pe canalul său de Telegram că în lacul de acumulare Nistru a fost găsită o rachetă rusească, transmite BucPress.

Pentru a susține afirmația guvernatorul a publicat un videoclip și a precizat că rachetă rusească ar fi fost găsită de scafandri la o adâncime de 20 de metri.



„Pe teritoriul regiunii Cernăuți, în lacul de acumulare Nistru, la o adâncime de 20 de metri, scafandrii au găsit o rachetă inamică. Specialiștii lucrează la fața locului”, a anunțat guvernatorul.

Ulterior Administrația Militară Regională Cernăuți a dezmințit informația într-un comunicat publicat pe Telegram.

„Obiectul pe care scafandrii l-au descoperit pe fundul lacului de acumulare al râului Nistrul s-a dovedit a fi nu o rachetă, ci un rezervor de combustibil al unui avion”, se arată în comunicat.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version