IPS Calinic spune că nu este foarte interesat de comentariile la răspunsurile pe care le oferă credincioșilor: Îl las pe Dumnezeu să stabilească obiectivitatea, dar și intențiile celor care trunchiază răspunsurile ori comentează


Intră acum și în grupul de

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, a explicat în cadrul rubricii Răspunsul Ierarhului că aceasta are ca scop să ofere răspunsuri credincioșilor și că nu este interesat de comentarii.

IPS Calinic a fost întrebat de un credincios dacă este posibilă interzicerea preluării anumitor postări de anumite site-uri pentru că respectivul a constatat că sunt foarte multe postări preluate acesta fiind și motivul pentru care apar și foarte multe controverse.

„Știu că nu răspundem noi de ele, dar mă doare să tot văd atât de multe comentarii urâte. Și de Înaltpreasfinția Voastră, de Biserică, de preoți și de tot ce înseamnă Ortodoxie. Dumneavoastră ne faceți un bine că ne răspundeți, dar ceilalți, preluând aceste răspunsuri, fac subiecte de ceartă și de a li se da importanță”, a apreciat credinciosul.

IPS Calinic a răspuns că nu este foarte interesat de comentariile la răspunsurile pe care le oferă.

„Singurul lucru care mă interesează este să răspundem întrebărilor credincioșilor noștri. Nu citesc și nici nu pot spune că mă interesează comentariile. Îl las pe Dumnezeu să stabilească obiectivitatea, dar și intențiile celor care trunchiază răspunsurile ori comentează. Am certitudinea că astfel de comportamente nu fac nimic altceva decât să atragă „dragostea” lui Dumnezeu asupră-le”, a precizat IPS Calinic.


Intră acum și în grupul de