VIDEO/FOTO//Grav accident rutier la ieșirea din Dumbrăveni spre Botoșani. S-a solicitat intervenția unui elicopter SMURD.


Intră acum și în grupul de

Un grav accident rutier s-a produs sâmbătă după amiaza la ieșirea din Dumbrăveni spre Botoșani.

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, cpt. Alin Găleată, a declarat că în accident au fost implicate două autoturisme.

În evenimentul rutier sunt implicate cinci persoane, două dintre acestea fiind inconștiente.

Printre răniți se află și un copil.

Două persoane au rămas încarcerate și au fost extrase de către pompieri. Una dintre acestea este în stop cardio respirator, iar echipajele medicale aplică manevre de resuscitare.

Trei bărbați au fost transportați la UPU Suceava, cu diferite traumatisme, fiind conștienți și cooperanți.

Și bărbatul aflat în stop cardio respirator va fi transportat către UPU Suceava, iar manevrele de resuscitare vor continua.

Alin Găleată a menționat că s-a solicitat și intervenția unui elicopter SMURD.

„Elicopterul va prelua minorul, un băiat în vârstă de 10 ani, cu traumatism cranio-cerebral deschis și îl va transporta la un spital din Iași”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

La fața locului intervin pompierii militari cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ Suceava.

De asemenea, au fost solicitate, în sprijin, două echipaje de la SAJ Botoșani și o ambulanță SMURD TIM de la ISU Botoșani.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că o autoutilitară și un autoturism au fost implicate într-o coliziune frontală pe DN 29 Suceava – Botoșani, în zona localității Dumbrăvenii din județul Suceava. În urma accidentului, cinci persoane au fost rănite, primind îngrijiri medicale la fața locului. Traficul se desfășoară alternativ, dirijat, pentru aproximativ 60 de minute, când se estimează reluarea în condiții normale.


Intră acum și în grupul de