Nou șef la Serviciul de Permise și Înmatriculări Auto Suceava. Comisarul șef Ionel Marian Pătrașcu va conduce instituția în următoarele trei luni


Intră acum și în grupul de

Comisarul șef de poliție Ionel Marian Pătrașcu va asigura în următoarele trei luni conducerea Serviciului de Permise și Înmatriculări Auto Suceava, a anunțat, luni, Prefectura Suceava.

Potrivit sursei citate, prin ordin al prefectului Alexandru Modovan, începând de luni,  1 august a.c., comisarul șef de poliție Ionel Marian Pătrașcu a fost împuternicit pentru o perioadă de 3 luni să îndeplinească atribuțiile funcției de șef serviciu la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava.

Comisarul șef Ionel Marian Pătrașcu a desfășurat în ultima perioadă activitate profesională în cadrul Biroului Control din structura Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor București.

Pătrașcu a fost înainte, timp de 16 ani, șef al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Vrancea.


Intră acum și în grupul de