Doi carutasi accidentati grav au ajuns in sectia de Ortopedie a Spitalului Judetean


Intră acum și în grupul de

O bătrână şi un bătrân au ajuns sâmbătă, la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava în urma a două accidente în care au fost implicate căruţele pe care le conduceau. Potrivit IPJ Suceava, în jurul orei 14.30, pe DJ 178A, în interiorul localităţii Părhăuţi, comuna Todireşti, B. Ana, de 67 ani, localnică, în timp ce conducea atelajul hipo proprietatea sa, tras de un cal pe care îl ducea cu mâna de căpăstru, trecând pe lângă o combină agricolă, calul s-a speriat şi a luat-o la fugă. Femeia a scăpat calul, căzând pe carosabil, iar căruţa a acroşat-o în partea dreaptă a corpului.

Femeii a fost rănită grav, dar, din cauza leziunilor nu a putut fi examinată cu aparatul etilotest, însă i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu aproximativ două ore mai devreme, mai exact în jurul orei 11.45, M. Petru, de 70 ani, din comuna Udeşti, în timp ce conducea atelajul hipo pe un drum comunal neclasificat, a scăpat calul din frâu, a căzut din atelaj, acesta trecând peste el, provocându-i leziuni corporale.

Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde i s-au recoltat şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ambii pacienţi sunt internaţi în secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean.


Intră acum și în grupul de