Acasă Actualitate Maria Basescu revine cu ajutoare la sinistratii din Serbauti

Maria Basescu revine cu ajutoare la sinistratii din Serbauti


Intră acum și în grupul de

Soţia preşedintelui României, Maria Băsescu, este aşteptată marţi, în jurul prânzului, să ajungă pentru a doua oară în comuna suceveană Şerbăuţi, cu un transport de ajutoare constând în obiecte de mobilier pentru sinistraţii ale căror locuinţe au fost măturate de inundaţiile din vară.

Prima doamnă a ţării a mai fost prezentă şi la mijlocul lunii iulie în judeţul Suceava, unde a adus un transport de ajutoare pentru familiile sinistrate din localităţile Şerbăuţi şi Dărmăneşti. Soţia preşedintelui a condus, în vară, convoiul format din mai multe microbuze pline cu alimente şi haine, care au fost împărţite în cele două localităţi sucevene afectate de inundaţii, şi şase TIR-uri cu materiale de construcţii, cărămidă şi BCA, care au fost descărcate în Şerbăuţi, unde se reconstruiesc şapte case.



Maria Băsescu a declarat atunci că cele câteva TIR-uri cu materiale de construcţii au fost colectate de Ioana Băsescu, dar că ea a fost cea care a venit cu acest transport pentru că are mai mult timp liber decât fiica sa. Soţia şefului statului a mai spus că a ales să vină la Şerbăuţi şi să-i ajute pe oamenii ale căror case au fost afectate sau distruse de inundaţii pentru că în această localitate s-a refugiat bunica ei din Arbore în timpul războiului. Maria Băsescu s-a întreţinut la Şerbăuţi cu câteva zeci de localnici, s-a fotografiat cu ei şi a împărţit ciocolată copiilor din comună.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version