Primarul Ion Lungu este mai decis să monteze Roata Panoramică mai ales că primește și mesaje de susținere: Spuneți-le contestatarilor că și primarul Parisului a fost criticat pentru Turnul Eiffel și acum este simbolul Parisului


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că nu renunță la montarea Roții Panoramice pe platoul Cetății de Scaun și a citit în conferința de presă un mesaj pe care l-a primit de la o persoană care nu a dorit să-și dezvăluie identitatea.

„Bateți-vă în continuare pe roata panoramică. Merită! Spuneți-le contestatarilor că și primarul Parisului a fost criticat pentru Turnul Eiffel și acum este simbolul Parisului. Vechiul și noul. Cetatea și roata. Arc peste timp. Superb! Nu vă împiedicați de detractori care nu au construit un gard în viața lor, nicidecum altceva. E ceva care rămâne”, este mesajul primit de Ion Lungu.

El a precizat că nu știe cine i-a transmis acest mesaj și că îi mulțumește pentru îndemn și a subliniat că așa va face.

„Eu cred cu tărie că în strategia noastră de turism trebuie să avem această roată panoramică ce vine în continuarea funicularului din Parcul Șipote”, a spus Lungu.

Primarul a menționat că anul viitor va relua procedura pentru montarea roții panoramice.


Intră acum și în grupul de