Week-end plin de evenimente în județ. Jandarmeria Suceava anunță că va asigura ordinea publică în zonele unde vor fi manifestări, dar și în zonele de agrement


Intră acum și în grupul de

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava vor acționa în cadrul dispozitivului integrat de menținere a ordinii publice din zona de responsabilitate, unde se vor asigura că ordinea și liniștea publică sunt respectate, anunță Jandarmeria Suceava.

Potrivit sursei citate, jandarmii vor fi prezenți alături de polițiști atât în mediul urban, în zonele aglomerate, parcuri, centre comerciale, zone de agrement, cât și în mediul rural unde au loc manifestări cultural-artistice cu ocazia zilelor localităților, acționând pentru prevenirea și combaterea fenomenului infracțional și contravențional.

De asemenea, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la o serie de manifestări religioase organizate cu ocazia sărbătoririi „Adormirii Maicii Domnului” în localitățile Putna, Cacica și Hagigadar.

Totodată, în acest weekend efectivele Jandarmeriei Suceava vor asigura măsuri de ordine și la manifestațiile cultural-artistice organizate în județ atât la Festivalul de Artă Medievală Ștefan cel Mare din Suceava, la „Nuntă în Bucovina” și ”Jocul pe Toloacă” din comuna Cacica cât și la Festivalul Național al Păstrăvului din Ciocănești.

Pentru ca acest sfârșit de săptămână să fie unul fără incidente, Jandarmeria Suceava recomandă cetățenilor:

– să nu se implice în acțiuni care pot conduce la tulburarea ordinii publice;

– să manifeste atenție în ceea ce privește asigurarea bunurilor personale;

– să supravegheze copiii care se pot rătăci în zonele aglomerate;

– să aibă un comportament decent în conformitate cu normele de conviețuire socială;

– dacă situația impune să solicite sprijinul, apelând la cea mai apropiată patrulă de jandarmi sau prin numărul unic de urgență 112.


Intră acum și în grupul de