Acasă Actualitate Au furat tot ce se putea de pe un incarcator frontal (VIDEO)

Au furat tot ce se putea de pe un incarcator frontal (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Doar caroseria şi roţile au mai rămas de la un încărcător frontal lăsat de mai multe luni pe un teren din Găineşti. Potrivit insp. principal din cadrul IPJ Suceava, Alin Botezatu, luni, la ora 12.00 lucrătorii Postului de poliţie Slatina au fost sesizaţi verbal de către N. Vasile din cadrul Direcţiei Silvice Suceava, despre faptul că, în perioada 26- 30 octombrie 2010, persoane necunoscute au sustras mai multe piese componente ale motorului unui încărcător frontal.

Utilajul a fost folosit la executarea unor lucrării de reparaţii a unor drumuri forestiere în cursul primăverii anului 2010 fiind lăsat staţionat, din cursul lunii mai şi până în prezent pe un teren de pe raza satului Găineşti, comuna Slatina, ce aparţinea lui N. Gheorghe, din localitatea mai sus menţionată, nefiind folosit şi nepăzit.



Bunurile sustrase sunt piese componente de la utilajul mai sus menţionat, respectiv electromotor, alternator, releu de încărcare de culoare neagră, pompă de apă, racorduri de cauciuc şi coturi metalice, compresor pompă injecţie, conducte presiune (4 buc), injectoare (4 buc), galerii de evacuare şi ţeavă de eşapament, filtru de aer, cilindru basculare, furtunuri basculare (4 buc), furtunuri ridicare braţ (4 buc), furtunuri grafăr ( 2 buc), robinete scurgere instalaţie răcire (2 buc), mai multe piuliţe, bolţuri (2 buc).

Valoarea prejudiciului cauzat nu s-a putut stabili până la evaluarea ce se va efectua în acest sens.

Poliţiştii încearcă să-i identifice pe autori şi să recupereze bunurile.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version