Prefectura Suceava: Programările făcute eronat pentru data de 15 august la Serviciul de Permise și Înmatriculări vor fi soluționate în 20 august


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat, marți, că prefectul Alexandru Moldovan a aprobat ca în data de 20 august a.c., Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava să desfășoare activități de lucrul cu publicul, atât în ceea ce privește examinarea candidaților la proba practică, cât și de soluționare a cererilor pe linie de înmatriculare și evidență vehicule rutiere.

Potrivit sursei citate, din cauza unei erori de configurare a platformei de programare on-line, în ziua de luni, 15 august 2022, zi nelucrătoare, au fost programate 187 operațiuni de înmatriculare, 73 operațiuni de autorizare provizorie și 3 operațiuni de radiere.

Toate aceste solicitări vor fi soluționate în data de 20 august 2022, arată sursa citată.

Candidații programați în data de 20 august a.c. în vederea susținerii probei practice vor fi anunțați prin intermediul reprezentanților școlilor de șoferi, a menționat Prefectura Suceava.


Intră acum și în grupul de