Garda de Mediu Suceava: Amendă de 40.000 de lei și suspendarea activității pentru o firmă de dezmembrări auto care nu avea nicio autorizație


Intră acum și în grupul de

În urma unei acțiuni efectuate în data de 10 august la solicitarea Poliției Județene  Suceava , comisari din cadrul G.N.M.-C.J. Suceava, împreună cu specialiști din cadrul IPJ Suceava- SICE au efectuat un control la un operator economic care desfășura activități de dezmembrări autovehicule, anunță Garda de Mediu Suceava.

În acest caz s-a aplicat o sancțiune  contravențională cu amendă în cuantum de 40.000 lei pentru desfășurarea de activității de dezmembrare a vehiculelor scoase din uz fără a solicita și obține actele necesare de reglementare, respectiv autorizație de mediu, Autorizație tehnică emisă de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii – Registrul Auto Român și Aviz de funcționare emis de Inspectoratul de Poliție.

Totodată, s-a emis și o sancțiune complementară de suspendare a activității de dezmembrare auto  până la obținerea actelor de reglementare.


Intră acum și în grupul de