Flutur anunță că județul Suceava va organiza în septembrie Gala Turismului “Descoperă Nord-Est”


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, miercuri, că județul Suceava va fi gazda evenimentului Gala Turismului “Descoperă Nord-Est”, ediția a VII-a, în perioada 22-24 septembrie 2022.

El a arătat că în acest sens aminițiat un proiect de hotărâre pentru a fi inclus pe ordinea de zi a primei ședințe de Consiliu Județean.

Evenimentul se află la a VII-a ediție și reprezintă un prilej de întâlnire și dezbatere sub formă de Conferințe, Târg de turism și Gala Turismului – între actorii regionali implicați în activități turistice și culturale, reprezentanți ai firmelor din industria HORECA, ai administrației publice, instituții de cultură, mediul academic, organizații și asociații care activează în domeniul turismului și patrimoniului cultural din întreaga Regiune de Nord-Est, precum și mass-media locală, regională și națională.

Peste 200 de reprezentanți din sectorul turismului din Regiunea Nord-Est, interesați să dezvolte un parteneriat activ care să determine creșterea atractivității turistice a Regiunii vor participa la acest eveniment.

Programul include un Infotrip, cu o durată de două zile, care cuprinde locații inedite din județele Suceava și Neamț și este destinat reprezentanților agențiilor de turism, presei de turism, asociațiilor de promovare a turismului din România și din Republica Moldova.

„Consiliul Județean Suceava este interesat să dezvolte acest sector, sens în care a încurajat în decursul anilor activitățile de valorificare a potențialului turistic al județului, implicându-se activ în acțiuni de promovare atât la nivel național cât și la nivel internațional”, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de