FOTO//O gospodărie din Frătăuții Noi a fost mistuită de un puternic incendiu. Pompierii au fost nevoiți să suplimenteze forțele și mijloacele de intervenție


Intră acum și în grupul de

Un puternic incendiu s-a produs, vineri după amiaza, într-o gospodărie din Frătăuții Noi.

Potrivit sergent major Radu Gabriel din cadrul ISU Suceava, la sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la casa de locuit, adăpostul de animale și la anexele gospodărești.

La fața locului au fost trimise inițial echipaje de pompieri militari ai Detașamentului Rădăuți și lucrători ai SVSU Frătăuții Noi și Frătăuții Vechi cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, dar forțele și mijloacele de intervenție au fost suplimentate.

Proprietara locuinței, o femeie în vârstă de 92 de ani, a suferit un atac de panică și a fost monitorizată la fața locului de către echipajul SMURD.

ACTUALIZARE

Au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Rădăuți împreună cu lucrători ai SVSU Frătăuții Noi, Frătăuții Vechi, Bilca și Gălănești cu 8 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2.

Au ars casa de locuit pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați, depozitul de furaje pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați și adăpostul de animale pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați. Au mai ars o anexă pe o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați și circa 4 tone de furaje.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.


Intră acum și în grupul de