Un tânăr de 21 de ani a fost accidentat mortal în zona unei treceri de pietoni de pe bulevardul principal din Suceava


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani a fost accidentat mortal, vineri seara, pe bulevardul principal din Suceava.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar șef Ionuț Epureanu, vineri seara în jurul orei 21:45 pe un bulevard central din municipiul Suceava, între cartierele Centru și Burdujeni s-a produs un accident rutier mortal soldat cu decesul unui pieton de 21 ani.

Evenimentul rutier s-a produs în proximitatea unei treceri de pietoni, după finalizarea cercetării  locului faptei și a vizualizării tuturor camerelor de supraveghere din zonă urmând a se stabili cu exactitate dinamica accidentului și gradul de vinovăție, a menționat Epureanu.

Potrivit acestuia șoferul implicat în eveniment, un tânăr de 26 ani, este în custodia polițiștilor, a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, iar ulterior  fost condus la unitate medicală pentru prelevarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.


Intră acum și în grupul de