DRDP Iași anunță că îndepărtează pietrele ce blochează DN 17 B la Holda, dar că traficul rămâne închis până la finalizarea degajării drumului


Intră acum și în grupul de

DRDP Iași a anunțat, luni, că se lucrează la îndepărtarea pietrelor care blochează DN 17B, între km 44+50 și 44+220, pe raza localității Holda din județul Suceava.

„Menționăm că traficul este închis pe acest sector până la finalizarea degajării drumului, aflată în derulare”, arată sursa citată.

Într-un comunicat postat duminică, DRDP Iași o echipă de specialiști de la DRDP Iași va fi prezentă, luni, din nou în teren pentru a reevalua situația după ultimele zilele cu ploi abundente, urmând ca după aceasta să fie emis un punct de vedere tehnic către autoritățile publice sucevene.

„DRDP Iași este conștientă de importanța acestui sector de drum și de impactul pe care închiderea lui îl are pentru comunitățile din zonă. În acest sens, prin unitățile subordonate, a avut tot timpul o atitudine proactivă, prin mobilizarea de lucrători și utilaje în zonă, concomitent cu demararea procedurilor de achiziție a lucrărilor recomandate de expertul tehnic”, se mai arată în comunicat.

Totodată, DRDP Iași face apel la înțelegere din partea tuturor factorilor implicați, de a conștientiza că protejarea vieților omenești trebuie să aibă întâietate, în condițiile în care ploile abundente din aceste zile constituie un factor agravant pentru desprinderea rocilor de dimensiuni mari de pe versant, cu risc pentru toți cei care se află în perimetrul afectat.


Intră acum și în grupul de