Acasă Actualitate Gheorghe Flutur, la deschiderea anului școlar a transmis un gând bun elevilor...

Gheorghe Flutur, la deschiderea anului școlar a transmis un gând bun elevilor și să se bucure de o legătură apropiată cu profesorii


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, luni, împreună cu prefectul Alexandru Moldovan și șeful ISJ Suceava, Grigore Bocanci, la deschiderea anului școlar la CSEI Sf. Andrei din Gura Humorului.

„Deschidem o investiție pe care o așteptați de mult. Consiliul Județean Suceava a investit aici circa 1,3 milioane de euro pentru modernizarea acestei școli. Vă puteți mândri că aveți o școală de nivel european”, a spus Gheorghe Flutur.



El a transmis „o mulțumire specială” pentru fostul director al acestei școli, Mihai Ciocoiu care a luptat mult pentru investiții aici, dar și actualei conduceri.

Gheorghe Flutur a subliniat că aproape un sfert din elevii școlilor speciale din județ învață la CSEI Sf. Andrei din Gura Humorului.

El a menționat că CJ Suceava coordonează din punct de vedere financiar unitățile școlare speciale din județ și a precizat că se fac investiții la Fălticeni la Grădinița cu program special, cu 105 copii, la Școala cu program special Sf. Stelian din Rădăuți unde este o investiție mare și că se va începe la Școala pentru elevi cu deficiențe de auz de la Bivolărie o investiție de modernizare și un campus nou

Gheorghe Flutur a transmis  un gând bun elevilor și să se bucure de o legătură apropiată cu profesorii, iar cadrelor didactice să aibă foarte multă răbdare.

„Luptăm să vă asigurăm toate condițiile”, a mai declarat Flutur.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version